Rating: 4.8 sterren
10 stemmen

Biografie Vel Ovver Knöäk

Wij zijn twee vrienden die puur voor de lol een keertje met de liedjes avond bij ons in Horst hebben mee gedaan, ( eigenlijk na grootspraak na een aantal biertjes )
Na twee keer mee gedaan te hebben en eigenlijk niks behaald te hebben, zijn we toch vrolijk door gegaan en is er een derde vriend bij gevraagd, om mee te zingen, in de hoop dat het niveau wat omhoog zou gaan ha ha, Inmiddels schrijven we zelf de teksten niet meer maar laten we dat over aan een van de zangers van de Todde Zek uit Grubbenvorst ( Rene Verschuren ) Zins dien zijn de liedjes al beduidend beter geworden, en zijn we 5 de geworden op de liedjes avond van de 16 deelnemers dit jaar. Wij oefen vaak bij nog een andere vriend thuis ( Sjaak, staat niet op de Foto ) in zijn garage met zijn PA installatie onder het genot van een drankje en hapje. Dit is voor ons gezelligheid , vriendschap & carnaval. De naam Vel Oaver Knoak is eigenlijk een tegenhanger van Peter & Koes hun uiterlijk. ha ha .....
De Titel : Met de Votjes in de Botter, is eigenlijk gebaseerd op, dat zij eigenlijk altijd gewoon dom geluk hebben, met het laveren door het dagelijkse leven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

© Stichting Carnavalsmuziek.com

KvK: 64250938

Bankrelatie: Rabobank NL14RABO0307310353

Email: info@carnavalsmuziek.com