Rating: 0 sterren
0 stemmen

Biografie Gwen

Haar mooiste beloning? Als ze op het podium staat en merkt dat ze haar publiek raakt met haar nummers. “Geweldig dat je met je zang mensen kunt amuseren en ontroeren. Vrolijk en blij kunt maken. Dat ben ik zelf van nature ook. Die klik met het publiek geeft me altijd weer extra power. Zingen is alles voor mij. Muziek brengt het allermooiste in het leven boven.”

Haar stem en haar muzikaliteit zijn 24-karaats. Die combineert ze met een tomeloze passie en toewijding voor haar publiek. Ze zingt haar nummers op het podium altijd live. Ze voelt zich thuis in elk genre. Pop en country, maar ook mooie luisterliedjes. De focus ligt nu op gewoon lekkere, vlotte feestnummers in Limburgs dialect. Meezingers, maar ook Duitse schlagers waarmee ze het publiek op de stoelen krijgt en telkens weer de juiste snaar weet te raken.

Maar met het grootste gemak zet ze tijdens feestjes ook complete kroegen en zaaltjes op z’n kop. “Voor een paar duizend mensen optreden is fantastisch, maar dat kleinere werk is ook mooi. Heel dicht bij je publiek. Het plezier overwint heel snel de plankenkoorts, die je altijd een beetje moet hebben om kwaliteit te leveren,” glundert Gwen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

© Stichting Carnavalsmuziek.com

KvK: 64250938

Bankrelatie: Rabobank NL14RABO0307310353

Email: info@carnavalsmuziek.com