Rating: 0 sterren
0 stemmen

Biografie Clara Zoerbier en Maria Prumpeler

Clara Zoerbier betreedt al jaren de grote en kleine Limburgse podia. In 2013 besloot haar achternichtje, Maria Prumpeler, haar familie in Nieuwegein te verlaten en onderdak te zoeken in ‘Pension Clara’. De band tussen Clara & Maria was niet altijd rozengeur en maneschijn. Die band wordt bezongen in hun gezamenlijke single: ‘Dans mit ós in ’t mondlit’. Tegenwoordig zijn Clara & Maria dikke vriendinnen, maar ze kunnen elkaar ook het leven zuur maken!

Clara & Maria namen ook Hieppiehop op: hip en hoppig. Clara & Maria genieten de eeuwige jeugd en barsten van energie. Clara danst als ‘het Madonna oes Kirchroa’ & Maria is ‘de diva’! Wie van de twee dames nu beter kan dansen, vechten ze muzikaal uit in ‘Zoerbier tango’. De dames houden van op stap gaan, maar zelfs dan kibbelen zij. In het liedje ‘Kirmes’ spreken zij hun genoegen of ongenoegen over de attracties uit.

Kortom: Clara & Maria houden van sjpas en sjtiemmoeng! Zij weten van iedere feestje een feest te maken en zetten alle zalen op de kop.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

© Stichting Carnavalsmuziek.com

KvK: 64250938

Bankrelatie: Rabobank NL14RABO0307310353

Email: info@carnavalsmuziek.com