Rating: 4 sterren
1 stem

Biografie Jevelles!

Jevelles! Is ontstaan tijdens de 2de lockdown eind 2020. De twee vrienden René en Guido hadden los van elkaar al jaren de wens om zelf aan de slag te gaan met feest/carnavalsmuziek. Eigenlijk ontbrak altijd de tijd en ruimte omdat de mannen vooral ook zelf steeds te vinden waren op zietsungen en feestjes. Dat laatste kan door alle maatregelen natuurlijk al een hele tijd niet meer en dus werd er nu eindelijk gewerkt aan de eerste hit.

Rene heeft in zijn jonge jaren gitaar gespeeld en gezongen in diverse coverbands en Guido was in de regio een graag geziene (feest) DJ. De mannen weten dus wat er nodig is om een feestje te bouwen.

De naam Jevelles! Kwam al snel op de proppen. Het moest echt iets Limburgs zijn. Rene en Guido zijn nu allebei woonachtig in de Parkstadregio dus een woord uit deze streek past goed. Jevelles betekent alstublieft.

Het te kiezen dialect voor de nummers van Jevelles was wel nog even zoeken. Rene is opgegroeid in Sevenum en Guido in Kerkrade. Niet direct dialecten die op elkaar lijken. Ze hebben gekozen voor een soort van universeel Limburgs.

Reactie plaatsen

Reacties

Mike Werrij
een jaar geleden

Hoi ,

Ik heb een vraagje ..
Wat kost het om jevelles te boeken ?

Groetjes Mike

© Stichting Carnavalsmuziek.com

KvK: 64250938

Bankrelatie: Rabobank NL14RABO0307310353

Email: info@carnavalsmuziek.com